החורף בפתח ואיתו מגיעה העונה של מרקים חמיםבעל ברית מושלם לדאוג לשלנו בריאות המעיים.
גלה כיצד כמה מרקים טעימים לא רק מחממים ימים קרים, אלא גם מעשירים את הגוף שלך בחומרים מזינים חיוניים.
שֶׁלְךָ flower intestinalis ראוי לתשומת לב מיוחדת, ומה יותר טוב ממנות המשלבות טעם ורווחה?
מרקים תוצרת בית הם פתרון אחד אִידֵאָלִי לשלוט על איכות המרכיבים ולשמור עלינו בריאים.
השתמש במוצרים טָרִי o קָפוּארצוי להגיע מ חקלאות אורגניתמבטיח להימנע מספיגת כימיקלים שעלולים להזיק.
בישול בבית מאפשר לך להתנסות במגוון של יֶרֶק המקדמים מיקרוביוטה מגוונת ובריאה.
טיפים למרקים בריאים במיוחד
הקפד להוסיף תוספות כמו אגוזי מלך, דלעת או שומשום, ושמנים כמו שמן שומשום אוליבה, לינו o לפתית כדי להגדיל את היתרונות של מרקים.
מרכיבים אלה לא רק משפרים את שלך בריאות המעייםאבל הם גם מוסיפים ניגוד טעים של טעמים ומרקמים שהופך כל מנה לעוד יותר מזמינה.
ארטישוק ירושלמי, כרישה ותפוחי אדמה
Il ארטישוק ירושלמיהידוע בתוכן שלו ב אינוליןסיב פרה-ביוטיקהיכול לקדם את הפיתוח של חיידקי מעיים מועילים.
בשילוב עם כרישה, עשיר ב תרכובות גופריתולתפוח האדמה שמציע חשוב ויטמין Bהמרק הזה מבטיח שמנת וטעם.
עדשים אלמוגים, גזר וחלב קוקוס
ה עדשים אלמוגים אני נפלא מקור לחלבונים צמחיים e di בַּרזִלִי. שילוב הכוח נוגד החמצון של בטא קרוטן של הגזר והשמנת של חלב קוקוסתקבלו מרק שמקל על אִכּוּל ונותן אנרגיה.
מרק שמנת כרובית ואגוז מוסקט
תרופת פלא אמיתית עבורך חסינות מעיים בזכות כְּרוּבִיתהמכיל ויטמינים וחשוב תרכובות גופרית. ה מוּסקָטלעומת זאת, מציע מאפיינים מפתיעים אנטי דלקתיעוזרים להפחית את המעצבנים הללו נְפִיחוּת.
מרק עצמות עם ירקות
עשיר ב קולגן ה חומצות אמינו כמו ה ויסטריהמרק עצמות תומך בבריאות של רירית המעי. לְהוֹסִיף יֶרֶק לבחירתך לספק צריכה מאוזנת של סִיב ה רכיבי תזונה חיוניים.
קטיפה באטנאט או דלעת
אֵלֶה דלעות לְהַכִיל סיבים מסיסים ה בטא קרוטןקידום בריאות העיכול ומערכת החיסון. נגיעה של שמן אגוזי לוז מעשיר את המנה עם חומצות שומן חיוניות.
מוכן לאמץ את כוחם של מרקים לתמוך בכם מיקרוביוטה? קבל השראה מהמתכונים והתנסה בטעמים האהובים עליך לחורף מלא בבריאות וטעם!