פנקייקים הם העיקר הֲנָאָה שַׁחַר. ארוחת בוקר ש לְהָעִיר החך עם הרכות והטעם שלו. אבל מה קורה לשלנו גוּף אם נחליט להתחיל כל יום עם התענוג המתוק הזה?
פנקייק הם הסמל של תפריט אמריקאי קלאסי לארוחת בוקר, לעתים קרובות מלווה בשפע סִירוֹפּ מֵייפֶל או קרם למריחה.
עם זאת, התענוג הזה יכול להפוך לא סַכָּנָה למי שרוצה לשמור על שלהם תחת שליטה מאזן קלורי o ל סוכר בדם. התוכן הגבוה של סוכרים ה grassiקיים גם בסוכר לבן וחמאה, הופכים אותו למאכל לבחירה זְהִירוּת.
טיפים ורעיונות לפנקייקים מאוזנים
לקבלת לביבות זהובות, מערבבים 125 גרם של חיטה מלאהשלוש כפות של סוכר שלם וחצי חבילה של אבקת אפייה בקערה גדולה.
מוסיפים קורט מלח ויוצרים א תא הטייס במרכז לשבור ביצה, אותה תערבבו עם 150 מ"ל חלב (לבחירתכם ירק או דל שומן) להימנע מגושים.
לאחר מכן, מוסיפים 30 גרם מרגרינה מומסת ומשאירים לָנוּחַ את הבלילה כשעה במקרר.
התחל לבשל על ידי חימום קל של שמן במחבת ויוצקים פנימה כמות קטנה של בלילה. מבשלים כשלוש דקות מכל צד על אש בינונית.
חוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרת. אתה תקבל פנקייק אוֹר ה רַךמוכן לקישוט.
מגע של יצירתיות
ליצירתיים יותר, שקול להעשיר את הפנקייק שלך פירות אדומים טריים ה שקדים קצוץ עבור יעיל ביותר ויטמין. או אולי כמה פרוסות בננה וממרח דק של קרם בוטניםשהם מבטיחים חלבונים ומגע מתוק.
למי שלא יכול להתאפק, כיסוי של שׁוֹקוֹלָד כֵּהֶה בתוספת של פטל טרי יכול לתת טוויסט מפתיע לתענוג הבריא הזה.
עם הווריאציות הפשוטות הללו, פנקייק יכול בקלות להפוך לחלק מדיאטה מְאוּזָןהופכים כל בוקר להזדמנות לאכול עם טעם ועם שִׂגשׂוּג.
תוספות בריאות יותר לפנקייק שלך
לא רק הבלילה חשובה, אלא גם הבלילה מְטוּפָּח. במקום סירופ מייפל או קרמים, קחו בחשבון פירות העונהלפתנים תוצרת בית ללא תוספת סוכר, או חמאה זרעי שמן.
תוספות אלה יספקו ויטמינים, סִיב ה חומצות שומן באיכות מעולה, מושלם לארוחה בוקר מלא ה sano.