האם אי פעם חשבת שזה פשוט פְּרִי יכול להיות המפתח להפחתת כולסטרול רע?
תגלית מפתיעה התגלתה הודות למחקר שפורסם בכתב העת של איגוד הלב האמריקאי: האַבוֹקָדוֹ זה יכול להפוך לחדש שלך בַּעַל בְּרִית לבריאות הלב.
גלה כיצד הפרי הטעים הזה יכול לעזור לך לשפר את רמות הכולסטרול שלך תוך שישה חודשים בלבד.
כוחו של אבוקדו
החוקרים, בראשות פרופסור פני קריס-את'רטון מאוניברסיטת פן סטייט, הוכיחו כיאַבוֹקָדוֹ זה יעיל במאבק ב קולסטרולו LDLהמכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע".
זֶה ליפיד יכול לתרום למחלות לב וכלי דם, כגוןאוטם שריר הלב. בזכות שלו נֶכֶס ייחודי, לצרוך א אַבוֹקָדוֹ ליום יכול להפחית משמעותית את רמות ה-LDL בגופך.
מחקר ותוצאות
הסקר נערך על מדגם של 923 משתתפים, שחולקו לשתי קבוצות: אחת מהן צרכה אַבוֹקָדוֹ יוֹמִי.
לאחר שישה חודשים, נצפה כי אלה שכללו זאת פְּרִי היו להם רמות נמוכות יותר של כולסטרול LDL בתזונה שלהם, מה שמוכיח כי הכללה קבועה של אַבוֹקָדוֹ יכולה להיות השפעה חיובית על בריאות הלב מבלי לגרום לעלייה במשקל.
תזונה מאוזנת
למרות שהאַבוֹקָדוֹ הוא תוספת מצוינת לתזונה שלך, זה לא מספיק בפני עצמו. כדי להגיע לתוצאות מיטביות, חיוני לאמץ א תזונה מאוזנת.
הגבל את צריכת המזונות העשירים ב שומן רווי כגון בשר שומני, חמאה וגבינה בוגרת. במקום זאת, בחר פְּרִי ה יְרָקוֹת טריים, שעשירים בהם סִיב.
כלול גם מקורות של שומנים בריאים כמו אותם לילותהדגים העשירים בו אומגה 3 ואתשֶׁמֶן זַיִת לתבל את המנות שלך.
הדרך לבריאות
זכרו כי בנוסף לדיאטה, אורח חיים פעיל וניהול נכון של לְהַדגִישׁ הם חיוניים לשמירה על שלך לֵב בָּרִיא.
אל תשכח להתייעץ עם רופא לפני ביצוע שינויים משמעותיים בתזונה שלך, במיוחד אם יש לך מצבים רפואיים קיימים.