חשבת פעם לאכול קליפת דלעת? גלה אם זה טוב לבריאות שלך!

01/12/2024
//
Tamar Kagan

ה קליפת דלעת לעתים קרובות מתעלמים ממנה ונחשבת לפסולת, אבל האם ידעת שהיא יכולה להיות בעלת ברית חשובה לבריאות שלך?

גלה כיצד אלמנט זה יכול לשנות את המנות שלך ולהביא יתרונות מדהימים לתזונה שלך.

אל תפספסו את ההזדמנות לחשוף את סודות קליפת הדלעת ולמה כנראה שלעולם לא כדאי לזרוק אותה שוב!

רבים תוהים אם כן רצוי או לא לאכול שם קליפת דלעת.

מבחינה תזונתית, התשובה מפתיעה: הפילינג מציע תרומה משמעותית של סִיב, בטא קרוטן ה ויטמינים Eמעבר לעיסה עצמה.

משמעות הדבר היא שבצריכתו, אתה מקבל כמות גדולה יותר של חומרים מזינים שהם חיוניים לרווחתך.

הגיוון עושה את ההבדל

לא כולם מגוון דלעת יש להם קליפה מתאימה לצריכה. חלקם עשויים להיות קשים מדי או לא מעוררי תיאבון.

עם זאת, ישנם סוגים כמו דְלַעַת,איל פטיסון ואת דלעת חמאהשמתהדרים בעור דק ועשיר נוגדי חמצוןמשולב בקלות במתכונים רבים.

היבטים שיש לקחת בחשבון

חשוב תמיד לבחור מוצרים אורגני ולא מטופל בחומרי הדברה כאשר אתה מחליט לצרוך את הקליפה, כדי להימנע מבליעת חומרים מזיקים.

יתר על כן, ניקוי יסודי הוא חיוני כדי לסלק כל שאריות של אדמה ולכלוכים. הכן את הדלעת שלך על ידי שטיפתה היטב והקפדה שהיא טרייה ובשלה.

איך לשלב את הפילינג בתזונה

נגמרו לך הרעיונות איך להשתמש ב קליפת דלעת? אתה יכול לשלב את זה בהכנות לסתיו שלך כמו מרקים, גרטןאו אפילו ליצור טעימים צ'יפס פריך.

לא רק שתעניק נגיעה של טעם למנות שלך, אלא גם תהיה לך צריכה תזונתית משופרת!

לִקְרוֹא  גלה עם מבחן האישיות הזה אם אתה מכוון יותר לעבר, להווה או לעתיד: פשוט בחר אוריגמי!

Tamar Kagan

תמר קגן היא כותבת שמעוררת עניין וסקרנות באמצעות סיפורים חדשותיים יוצאי דופן וכתבות צבעוניות על חיי היומיום. בנוסף, היא משתפת מדי פעם נקודת מבט אסטרולוגית שמוסיפה נופך ייחודי לכתיבתה. תמר מצליחה למשוך את קהל הקוראים לסיפורים מרתקים ומרגשים שסוקרים את הגיוון שבחיים סביבנו.

Scroll to Top